Agent Author.

John Doe

From USA

Aku kie sing sok ngedolke omah-omah kae, yo iso di omongke makelar ngono sih. Tapi makelar nek payu ne akeh yo dadi sugih bro. Tenanan ra ngapusi.

Short Detail

Iki mung detail singkat wae soale seko jenenge wae wis short detail dadi yo ojo dowo-dowo.

Bedrooms:5 beds
Bathrooms:2 baths
Single Family:2,957 sq ft
Lot:0.26 acres
Year Built:1998
Last Sold:Apr 1998 for $225,000
Heating Type:Contact for details

Please be polite and professional